Το Όραμά μας

Ως εταιρεία ταχυμεταφορών με επίκεντρο τον πελάτη, η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε λύσεις υψηλής απόδοσης, που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας μέσω υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, ελέγχου κόστους, συνεχούς αναβάθμισης της τεχνολογίας και ανάπτυξης των ανθρώπων μας.

Αποστολή μας

Η προσπάθεια του ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΡΑ είναι να ξεπεράσει τις προσδοκίες των πελατών μέσω της καινοτομίας, της δημιουργικότητας και μιας ασυμβίβαστης δέσμευσης για την ποιότητα, τη διαφάνεια και την ακεραιότητα στην προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων.

Αξίες

  • Αριστεία
  • Ακεραιότητα
  • Συνεχής εκπαίδευση και μετάδοση της γνώσης
  • Συμβολή στον χώρο των επιχειρήσεων και την κοινωνία

 Company Profile

Το ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΡΑ, που είναι το business unit ταχυμεταφορών της Χαραμή ΑΕ, ξεκίνησε τις δραστηριότητές του τον Οκτώβριο του 2020 μέσα στη συγκυρία της πανδημίας και του lockdown δίνοντας αξιόπιστες λύσεις σε πολλές εταιρίες, που είχαν αδυναμία να αποστείλουν τα προϊόντα τους στους πελάτες τους.

Η Χαραμή ΑΕ έχει ως  αντικείμενο την επικοινωνία, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία  καλύτερων  ευκαιριών  για όλους.

Το ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΡΑ ειδικά  στοχεύει στο να δώσει στους πελάτες του την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεών τους, την κατάλληλη στιγμή και με την απόλυτη ποιότητα!

Τα Μέσα του ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΡΑ:

Αυθημερόν  Αποστολές

Για την κάλυψη των αυθημερόν αποστολών το ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΡΑ διαθέτει συνεργαζόμενο στόλο 1.500 ευέλικτων μεταφορικών μέσων με συνολική μεταφορική ικανότητα 44.000 δεμάτων 1 έως 7 κιλών την ημέρα.

Αποστολές της Επόμενης Ημέρας

Το ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΡΑ με τις στρατηγικές συνεργασίες του έχει το μεγαλύτερο δίκτυο κάλυψης πανελλαδικά!